Arrangementen

Inspirerende locatie voor groepsarrangementen

Netwerkborrel of netwerklunch

Zoekt u een inspirerende locatie voor groepsarrangementen in de regio Eindhoven of de Brabantse Kempen? Bijvoorbeeld voor een avontuurlijke netwerkborrel of netwerklunch. Landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon verwelkomt u en uw collega’s, zakenrelaties en/of leveranciers graag op het terrein van Adventure Cooking. Op deze bijzondere locatie proeft u letterlijk en figuurlijk de charme van een unieke kookworkshop. Geniet rondom een knisperend haardvuur van de heerlijke, zelfbereide hapjes en drankjes. En luister naar de verhalen die traditioneel bij een haardvuur verteld worden. Nieuwsgierig? Lees meer bij kookworkshops of brouwworkshops of bekijk de video voor een eerste indruk. Deze netwerkborrels of netwerklunches kunnen altijd verzorgd worden met een ontvangst met koffie/thee. Schroom niet om bij ons te informeren, onze brede mogelijkheden zullen u verrassen.

Verhuur tipi-tenten en Finse Kota

De uitstraling én de aankleding van de tipi-tenten en de Finse Kota zijn zonder meer uniek te noemen. Als u binnenstapt, waant u zich in een andere wereld. Kijk rondom u heen en u gaat terug in de tijd. De inrichting met houten tafels en stoelen, dromenvangers, dierenhuiden, maskers en traditionele gereedschappen zorgt voor een bijzondere beleving. Geen wonder dat beide accommodaties vaak afgehuurd worden voor een informele bijeenkomst, netwerkborrel of brainstormsessie. Zoekt u een inspirerende locatie en wilt u graag buiten uw comfortzone treden? Met de tipi-tenten en/of Finse Kota van Cooking Adventure slaat u 2 vliegen in één klap. Reserveren? Neem contact op met Hedy Rolberg om een datum te prikken en voor een op maat gesneden offerte.  Reserveer op tijd, want zowel locatie als kookworkshop zijn erg gewild.

Vriendendag Brabant

Teambuildings-arrangement ‘De Oerse Bokkenrijders’

Boek en beleef nu een onvergetelijk teambuildings-arrangement voor groepen vanaf 20 personen. Ons arrangement ‘De Oerse Bokkenrijders’ neemt u mee terug in de tijd en brengt de Bokkenrijders weer tot leven. In Oerle – vlakbij Eindhoven – kruipt u in de huid van een veldwachter of detective en gaat u op zoek naar de daders(s) van plunderingen en gestolen goederen. Heeft u de Bokkenrijders ontmaskerd? Na inspanning is het tijd voor ontspanning, In een van onze 2 tip-tenten geniet u van een heerlijke maaltijd, bereid boven open vuur. Het teambuildings-arrangement ‘De Oerse Bokkenrijders’ kost €115,- per persoon, inclusief drank en diner. De activiteit duurt 8 uur en is op het lijf geschreven voor groepen vanaf 20 personen. Datum en tijdstip zijn in overleg. Check de video van ‘De Oerse Bokkenrijders’ voor een sfeerimpressie.

Lunchworkshop
€44,- inclusief drankjes
  • Per persoon
  • Tijdsduur: 3 uur
  • Groepsgrootte: minimaal 20 personen (kleinere groepen in overleg)
  • Datum en tijdstip: in overleg
Dinerworkshop/borrel
€47,50 per persoon, exclusief drankjes €62,50 per persoon, inclusief drankjes
  • Naborrelen: €11,- per persoon (optioneel)
  • Tijdsduur: 4 uur
  • Groepsgrootte: minimaal 15 personen (kleinere groepen in overleg)
  • Datum en tijdstip: in overleg
    • Kinderen tot 4 jaar is gratis, tot 12 jaar is 25,00 p.p.