Cooking adventure

Kook workshop

Hoe verloopt zo'n kooksessie?

Nemen we de avondsessie als voorbeeld, dan verloopt die doorgaans als volgt. U wordt desgewenst ontvangen met een welkomstdrankje. Even rondneuzen, sfeertje proeven, beetje kletsen, kijken waar alles staat, et cetera. We leggen uit wie we zijn en wat de bedoeling is van de workshop. Daarna gaan de handen uit de mouwen en gaan we in kleine groepjes aan de slag om een oogverbluffend gerecht op tafel te zetten. Vervolgens verdelen we de taken voor het vóór- en hoofdgerecht en het dessert en gaan we snel aan de slag, wel of niet met een glaasje wijn of een frisje bij de hand. Indien het weer het toelaat koken we buiten. Bij minder weer hebben we de mogelijkheid om te koken en de gezellig ingerichte tipi tenten.

Een Bourgondisch maal in een uitzonderlijke setting is het dankbare resultaat als u in een van de tipi-tenten de heerlijke opbrengst van dit groepsgebeuren daadwerkelijk mag gaan proeven. Na de maaltijd gaan de koffie- en theeketels op het vuur en ontstaan rond het kampvuur vaak de mooiste verhalen.

Tijdens een kookworkshop maakt u gevarieerde gerechten van verse producten. Er wordt gewerkt met verschillende soorten vlees, vis en gevogelte, groenten en zuivelproducten. Tenslotte maken kruiden en specerijen van de gerechten een smakelijk feestje. Indien speciale wensen vooraf kenbaar gemaakt worden (bijvoorbeeld vegetarisch), kunnen wij daar bij de menukeuze rekening mee houden.

De tijdsduur van de kookworkshop inclusief diner is vier uur.

Kookworkshops, dinerworkshops, lunchworkshops, bij Cooking Adventure kunt u terecht voor een avondvullende dinerworkshop of voor een lunchsessie.

Cooking adventure landgoed de Biestheuvel Hoogeloon

Een unieke ervaring

Onze kookworkshops onderscheiden zich duidelijk van anderen door de unieke locatie. Kom naar Cooking Adventure om onze kookworkshop te volgen!

Een kookworkshop bij ons volgen met uw collega’s of vrienden is anders dan bij de meeste kookstudio’s. Cooking Adventure onderscheidt zich van andere door de unieke outdoor locatie en prachtige buitenkeukens.

Tijdens een kookworkshop in onze tipitenten bereidt u met uw groep het menu. Een kookworkshop bij Cooking Adventure volgen is een bijzondere ervaring. Na de uitleg van het menu gaat u zelf aan de slag aan een van onze compleet uitgeruste buitenkeukens. Nadat u samen met uw vrienden of collega’s alles bereid heeft gaat u zitten rondom het vuur om te genieten van het resultaat.