Kookworkshop Bladel

Kookworkshop Bladel

Cooking Adventure geeft kookworkshops in de buurt van Bladel en ontvangt gezelschappen en groepen. Bijvoorbeeld in het kader van bedrijfsuitjesfamiliedagenvrijgezellenavonden ofteambuilding.

Onze tipitenten zijn ook uitermate geschikt als (culinaire) setting voor een uitstapje met vrienden. Heeft u iets te vieren en zoekt u een verrassend alternatief? Neem gerust contact op voor informatie.

Hoe verloopt de kookworkshop? Lees het hier!

Lekker buiten, maar toch binnen!

De Finse kota is nu een behaaglijke accommodatie voor uw outdoor activiteit in elk seizoen en zeker ook in de winter. Bijzonder sfeervol rondom het vuur en pannen in de wintermaanden.

De ruimtes zijn ook voor informele bijeenkomsten, netwerkborrel of sessies te boeken. Voor een offerte op maat of het reserveren van de bijzondere locatie vragen wij u contact op te nemen met Hedy Rolberg.

Kookworkshop Bladel

Origineel dagje uit!

Onze kookworkshops onderscheiden zich duidelijk van anderen door de unieke locatie. Kom naar Cooking Adventure om onze kookworkshop te volgen!

Een kookworkshop bij ons volgen met uw vrienden of collega’s is anders dan bij de meeste kookstudio’s. Cooking Adventure onderscheidt zich van andere door de unieke outdoor locatie en prachtige buitenkeukens.

Tijdens een kookworkshop in onze tipitenten bereidt u met uw groep het menu. Een kookworkshop bij Cooking Adventure volgen is een bijzondere ervaring. Na de uitleg van het menu gaat u zelf aan de slag aan een van onze compleet uitgeruste buitenkeukens.

Nadat u samen met uw vrienden of collega’s alles bereid heeft gaat u zitten rondom het vuur om te genieten van het resultaat.