Kookworkshop Waalwijk

Kookworkshop Waalwijk

Cooking Adventure geeft kookworkshops en ontvangt gezelschappen en groepen. Bijvoorbeeld in het kader van bedrijfsuitjesfamiliedagenvrijgezellenavonden of teambuilding.

Onze tipitenten zijn ook uitermate geschikt als (culinaire) setting voor een uitstapje met vrienden. Heeft u iets te vieren en zoekt u een verrassend alternatief? Neem gerust contact op voor informatie.

Klik hier om te lezen hoe de kookworkshop verloopt.

De Finse kota is nu een behaaglijke accommodatie voor uw outdoor activiteit in elk seizoen en zeker ook in de winter. Bijzonder sfeervol rondom het vuur en pannen in de wintermaanden.

De ruimtes zijn ook voor informele bijeenkomsten, netwerkborrel of sessies te boeken. Voor een offerte op maat of het reserveren van de bijzondere locatie vragen wij u contact op te nemen met Hedy Rolberg.

Elk groepje neemt één of twee van de voor-, hoofd- of nagerechten voor zijn rekening. Er wordt gekookt op open vuur en/of kolen waarbij men gebruik maakt van verschillende typen gietijzeren pannen die dienst doen als braadpan, kookpan of oven.

Een Bourgondisch maal in een uitzonderlijke setting is het dankbare resultaat als u in een van de tipi-tenten de heerlijke opbrengst van dit groepsgebeuren daadwerkelijk mag gaan proeven. Na de maaltijd gaan de koffie- en theeketels op het vuur en ontstaan rond het kampvuur vaak de mooiste verhalen.

Kookworkshop Waalwijk

Gevarieerde gerechten

Onze kookworkshops onderscheiden zich duidelijk van anderen door de unieke locatie. Kom naar Cooking Adventure om onze kookworkshop te volgen!

Een kookworkshop bij ons volgen met uw vrienden of collega’s is anders dan bij de meeste kookstudio’s. Cooking Adventure onderscheidt zich van andere door de unieke outdoor locatie en prachtige buitenkeukens.

Tijdens een kookworkshop in onze tipitenten bereidt u met uw groep het menu. Een kookworkshop bij Cooking Adventure volgen is een bijzondere ervaring. Na de uitleg van het menu gaat u zelf aan de slag aan een van onze compleet uitgeruste buitenkeukens. Nadat u samen met uw vrienden of collega’s alles bereid heeft gaat u zitten rondom het vuur om te genieten van het resultaat.

Tijdsduur

De tijdsduur van de workshop inclusief diner is vier vuur.

Het vrijgezellenfeest voor mannen en vrouwen, het arrangement is incl. drank!